Om oss

Inflatom är ett ungt och dynamiskt företag med stort kunnande inom branschen. Vi har 30 års erfarenhet av hoppborgar och andra uppblåsbara produkter för lek och förströelse.

Vi har genom åren byggt upp ett stort kunnande och passion runt våra produkter och vi vet vilka fallgropar man skall vara uppmärksamma på för att hitta bästa möjliga lösning.

Vi är självklart alltid redo att ge nuvarande och potentiella kunder goda råd innan försäljning så att vi säkrar bästa möjliga lösning i förhållande till budget och de behov som finns.

Vi strävar efter att löpande uppdatera våra bruksanvisningar och säkerhetsinstruktioner så att kunden alltid har tillgång till nyligen uppdaterat material.

Hos oss är nyckelorden bra service, kvalitet och säkerhet och vi vill alltid göra vårt yttersta för att bli den mest attraktiva samarbetspartnern för hoppborgar och andra uppblåsbara artiklar för lek och förströelse.

Så ska du köpa en hoppborg , kan du alltid hålla på oss.

Hos Inflatom är vi stolta över att kunna erbjuda produkter med en hög kvalitet och till rimliga priser och där säkerheten alltid har högsta prioritet. Se eventuellt våra säkerhetsanvisningar.

Vi har valt att fokusera på de mera traditionella strukturer som är kännetecknande för standardhoppborgarna, då vi är övertygade om att sidoväggar och förkuddar på hoppborgar ger en högre användarsäkerhet jämfört med en allmän hoppkudde utan väggar.

Alla våra produkter lever upp till gällande lagstiftning och överensstämmer självklart med alla krav i enlighet med EN14960 och EN71 och vi har haft ett nära samarbete med bland annat Force Technology.

Därmed kan vi säkerställa att vi alltid levererar hoppborgar och andra produkter som lever upp till de hårdaste säkerhetskraven.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda lösningar som våra kunder efterfrågar och vi har stor erfarenhet av att leverera skräddarsydda och specialanpassade produkter. Detta gäller både hoppborgar som är tillverkade i särskilda proportioner för att passa in perfekt i en speciell lokal såväl som helt unika lösningar då vi specialdesignar hela produkten ner i minsta detalj. Du kan se några sådana fall under Fallstudier.

Vår målsättning är att aldrig säga nej till en beställning så länge det överhuvudtaget är möjligt att slutföra det inom ramen för gällande regler och förordningar.

Vi har ett stort utbud av standardprodukter i vårt sortiment och kan erbjuda Skandinaviens största utbud av hoppborgar. Vi kan leverera till alla, från den lilla uthyraren upp till stora nöjescentra inomhus, lekland, köpcentrum, campingar etcetera.

Vi gör det möjligt att skippa mellanhänder som gör produkten dyrare och vi har ingen kommersiell utformning med höga lokalhyror och så vidare. Därmed har vi kunnat bygga upp ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från europeiska leverantörer och till mycket attraktiva priser.

Det är viktigt för oss att våra priser är så heltäckande och transparenta som möjligt. Därför inkluderar våra priser naturligtvis allt vad som behövs för att komma igång med din nya produkt.

Det betyder att vi tillsammans med produkten levererar en luftpump, pinnar, underlag samt dokumentation som användningsbevis i samband tillsyn.

Tack vare vårt samarbete med en av världens största tillverkare av hoppborgar och studsmattor fått möjlighet att utvidga vårt sortiment med produkter såsom hinderbanor och rutschkanor.

Därutöver kan vi också erbjuda patenterade ”Ball Cannon Shooters” som är en unik produkt som vi har stora förväntningar på denna inte tidigare förekommit på marknaden.